3 proizvoda koja će vam olakšati ružne, jesenje, kišne dane!

Nasiol-Oktobar-Naslovna-Manje-ciscenja

U slučaju da niste još uvijek spremni da se uhvatite u koštac sa nepredvidljivim jesenjim vremenskim uslovima, možda je vrijeme da počnete razmišljati o načinima kako da ih neutrališete – bilo da je riječ o mokroj garderobi, mrljama od blata, otežanoj vožnji ili cipelama koje propuštaju! Mi vam donosimo tri proizvoda poznatog evropskog brenda Nasiol Adria koji će vam zagarantovano olakšati tmurnu svakodnevicu…

Budući da svi znamo da jesen donosi sve više kiše i vlažnog vremena, mogli bismo početi tražiti načine da zaštitimo svoju odjeću, obuću, namještaj pa čak i automobil.

Takođe, povećana vlažnost nije jedina opasnost. Prljavština, blato i hemijske reakcije poput korozije isto tako utiču na vijek trajanja vaših stvari.

Ipak, to ne znači da treba da se izolujete i ostanete kod kuće jer imamo dobru vijest – tu su naši Nasiol zaštitni proizvodi na bazi nanotehnologije!

Nasiol je jedan od primjera kako se inovativna nanotehnologija može koristiti za zaštitu površina od tečnosti, termičkih promjena, hemikalija i prljavštine. Ovi keramički premazi specijalizovani su za primjenu na različitim materijalima i površinama, a ova tri vam konkretno mogu pomoći da što bezbolnije prenebregnete kišnu sezonu!

1. GlasShield

Zbog prirode svoje funkcije, vjetrobransko staklo je izloženo raznim štetnim faktorima, kao što su prašina, blato, ptičji izmet i tragovi od vode.

Sigurno vam se bar jednom desilo da temeljno i pedantno očistite automobil, a onda odjednom počne padati kiša i upropasti sav vaš trud. Osim toga, neočekivane (i očekivane) padavine mogu ograničiti vidljivost na putu i ​​ugroziti vašu bezbjednost.

Većina faktora koji uzrokuju ove probleme su neizbježni, ali pomoću GlasShield nano spreja možete pokriti sve staklene površine vašeg automobila prozirnim nano slojem koji im daje svojstva odbijanja tečnosti i efekat lakog čišćenja.

Najbolje od svega je što ova zaštita traje i preko godinu dana, a čini da kišne kapi, prljavština i blato klize sa vašeg vjetrobranskog stakla. Na ovaj način, umesto da se oslanjate samo na brisače po kišnom vremenu, možete poboljšati vid i uživati u svom besprijekornom, blistavom vjetrobranskom staklu tokom svih godišnjih doba.

2. HomeTex

Tokom jeseni je čak i naš kućni tekstil izložen većem riziku od prljanja i habanja nego obično.
Često nam se desi da u vlažnoj odjeći sjednemo na kauč, da preko fotelje prebacimo mokar kaput, prospemo čaj ili kafu dok gledamo omiljenu seriju, a čim pomislite o blatnjavim šapama ljubimaca na tepihu dobijete glavobolju…

Umjesto da svaki slobodan minut provedete na čišćenje svih ovih mrlja, nabavite fantastični HomeTex sprej za zaštitu kućnog tekstila. Baš kao i GlasShield, HomeTex sprej je hidrofobni premaz zasnovan na naprednoj tehnologiji nano čestica.

Kada tečnost ili prljavština dođu u kontakt sa tkaninom, nano obložena vlakna odbijaju supstancu, a tečnost se otkotrlja bez prodiranja ili bojenja materijala. Naravno, HomeTex zaštitni sloj je nevidljiv i ne mijenja teksturu površine, štaviše, on omogućava materijalima da dišu i zadrže svoj originalan izgled.

3. PerShoes

Tokom jeseni, prije nego što izaberemo par cipela koji najbolje upotpunjuje naš stil, moramo da pogledamo kroz prozor, provjerimo vremensku prognozu, zagledamo se u omiljene čizmice od velura, starke ili platnene patike i potom dobro razmislimo da li smo spremni da ih podvrgnemo mokroj i blatnjavoj sredini koja ih očekuje čim pređu kućni prag?

Da bi izbjegli vaganje tih odluka i prerano odlaganje omiljenog para cipela zbog kišnog vremena, stvoren je PerShoes nano sprej za zaštitu obuće.

Zagazili ste u lokvu blata? Nema problema, skliznuće odmah! Neočekivane padavine? Ne brinite, kapi kiše neće se upiti u materijal vaših cipela. Čak i kada je problem prosuta šolja kafe ili druge tečnosti i hrane, mrlju možete jednostavno obrisati i provesti dan uživajući u besprijekorno čistim cipelama.

Sve to je moguće zahvaljujući vodoodbojnim zaštitnim svojstvima PerShoes nano spreja za zaštitu tekstilne obuće. Ovaj sprej je formiran na bazi vode što znači da aplikacija neće uticati ni na izgled, a ni na udobnost vaših cipela.

Kako vam se dopadaju efekti ovog Nasiol trojca koji vam kišne i bezlične dane može učiniti ne samo podnošljivijim već i bezbrižnim?

Usudite se da probate!

Web shop je na ovom linku, kao i ostatak asortimana koji nećete vjerovati šta sve nudi. Brojni keramički premazi i sprejevi za olakšavanje svakodnevice i efekat lakog održavanja domaćinstva i automobila su trenutno sniženi i mogu biti vaši po akcijskim cijenama.

Podijeli:
Back to top