Česta pranja štete karoseriji i ostatku automobila! Ovo su 4 velika rizika + rješenje…

stete na autu pranje automobila

1. Ukoliko posjećujete automatske praonice, veliki je rizik od ogrebotina i guljenja laka na vašem automobilu.

Novije mašine imaju savremenije četke kojima je minimalizovana ova opasnost, ali s obzirom na to da nisu sve praonice opremljene ovakvim modelima – garancija ne postoji.

Pored toga, kroz te mašine prođe na desetine automobile dnevno, a nečistoće i čestice sa njih ostaju duboko u četkama i tako mogu da oštete svako naredno vozilo.

2. Još jedan čest problem jesu kružni tragovi koji ostaju usljed intenzivne rotacije četki. Isti ovaj problem može da se desi i ako odvezete vaš automobil na car detailing kod nekoga ko nije stručan.

3. Tragovi vode su takođe važan faktor. Možda nisu trajni kao ogrebotine, ali će uzrokovati da vam auto nikada ne izgleda zaista čisto i sjajno. Jedino rješenje je da ručno, sa adekvatnom krpom posušite cijelo auto, ali složićete se da je to mnogo rada i truda.

4. Automatske praonice ponekad znaju da uzrokuju lomove ili iskrivljenja brisača i retrovizora. Ovo ne možete da spriječite; jedina solucija je da pazite da su brisači isključeni i spušteni, a retrovizori zatvoreni ukoliko možete to da uradite.

Postavlja se pitanje – da li postoji rješenje za sve ovo?

Odgovor je – DA!

Dolazi u formi nano premaza i sprejeva koje nanesete na svoj automobil i nakon toga imate besprijekorno i dugotrajno čist auto koje je zaštićeno od ogrebotina i raznih drugih spoljašnjih faktora.

Kako?

Nano premazi stvaraju tanki, okom nevidljiv i neprobojan sloj zbog kojeg sve tečnosti, masnoće i slične tvari samo skliznu sa površine, dok jači udari i ogrebotine ne mogu da prodru do karoserije.

Nakon nanošenja efekte imate minimalno 6 mjeseci, a sa nekim tipovima premaza i duže. Pojedine premaze možete samostalno nanositi, bez stručne pomoći, a određene može da vam uradi lokalni car detailer.

Kompletnu ponudu nano premaza za auto pogledajte ovdje. Uočićete proizvode za šajbe i retrovizore, unutrašnjost auta, sjedišta, karoseriju, ali i trajan miris.

Podijeli:
Back to top