Kada bi pranje pomoglo – prali bismo automobil svaki dan!

zr53 nasiol primjena

Morate priznati da biste prali svoj automobil svaki dan, čak i na niskim temperaturama, samo kada biste znali da će izgledati novo i uglancano kao nekad. Da li i vaš automobil nakon samo nekoliko pređenih kilometara izgleda kao da nije opran mjesecima, čak i na suhom vremenu? Koji je onda smisao zaštitnog laka na automobilu ukoliko je skriven ispod sloja prljavštine i prašine?

Sa svakim pranjem, lak na vašem automobilu koju ste nanijeli prošlog ljeta se troši i blijedi. Koja je onda svrha svih ovih napora ukoliko se oni ne mogu vidjeti?

Ono što vam je potrebno jeste zaštita koja odbija čestice prljavštine sa svoje površine. Zaštitni sloj koji je dovoljno fleksibilan i elastičan da ostane čvrsto vezan za površinu dok pruža nevidljivu zaštitu od šljunka i teških zimskih uslova koji oštećuju površinu automobila.

Šta uništava sjaj vašeg automobila?

So upija vodu – sitne čestice soli se lijepe za mokru površinu automobila, a zatim kristališu na površini vezujući za sebe čestice prljavštine iz okoline. Čak i na suhom vremenu, šljunak, pijesak i kamenčići koji prolaze ispod točkova automobila dovode do oštećenja laka.

ZR53 premaz odbija vodu i glavni je neprijatelj soli. Nakon nanošenja ZR53 voda jednostavno sklizi sa površine vezujući za sebe so i prljavštinu. Na suhom vremenu ZR35 stvara glatku površinu koja odbija sitne čestice poput pijeska, prašine i kamenčića.

Svi znamo da je korozija najveći neprijatelj automobila. Sitni kamenčići i šljunak stvaraju sitna oštećenja na karoseriji, a kad na takav oštećeni metal dospiju voda i so stvoreni su idealni uslovi za hrđu. Premažite kritična područja na automobilu sa ZR53 premazom i nikad više nećete morati da brinete o stvaranju hrđe na automobilu.

ZR53 se nanosi u jednom koraku, a traje i do 3 godine i nevjerovatnih 150 pranja. Njegova formula zasniva se na nanočesticama koje stvaraju ultra čvrstu i glatku povšinsku zaštitu. Radi se o premazu izuzetne čvrstoće koji štiti vaš automobil od svih štetnih vanjskih uticaja.

Ono što je najbolje od svega jeste da ZR53 premaz djeluje tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove i godišnje doba. Otporan je na visoke temperature, blokira UV svjetlo stabilan je na svim p.H. vrijednostima tako da ptičiji izmet ili vosak sa drveta ne mogu oštetiti boju automobila.

ZR53 predstavlja ultimativno rješenje za sve one koji dugoročno planiraju održavati svoj automobil novim.

Podijeli:
Back to top