Kako do besprijekornog doma kao u časopisu? Moguće je!

ocuvanje enterijera u domovima

Listajući stranice časopisa o enterijerima – ili jednostavno Pinterest – sigurno ste primjetili kako je sve besprijekorno uređeno. Svaka površina je savršeno čista, bez nabora ili mrlja. Sve to nas inspiriše, ali kada tu inspiraciju pokušamo pretvoriti u stvarnost, najčešće smo suočeni sa velikim razočaranjem, jer rezultat nije ni sličan onom što smo htjeli da postignemo.

Koji je razlog naše nemogućnosti da postignemo savremeni glamurozni stil, kao u časopisima? Istina je da u većini slučajeva retuširanje fotografija odgovorno za bezvremenski izgled enterijera iz magazina. Mnogi obično posežu za kupovinom novog namještaja ne razmišljajući pretjerano o raspoloživosti prostora u svom domu. Ali u većini slučajeva, uglačane površine su ono što čini svaki dom i prostoriju poput onih na fotkama. Ukoliko vaši drveni podovi imaju oštećenja jer se vaša djeca igraju loptom u dnevnoj sobi ili ukoliko vam je pas izgrebao kožni kauč, biće gotovo nemoguće postići zapanjujući izgled enterijera.

Kada je riječ o kreiranju i održavanju savremenog enterijera, njega i zaštita površina je od ključnog značaja. Kao i vašem izgledu, i vašem životnom prostoru je takođe potrebna njega. Isto kao što krema za lice sprečava nastanak bora, tako i adekvatna njega površina sprečava nastanak ogrebotina i oštećenja.

Srećom, danas je dostupno mnoštvo proizvoda koji će omogućiti da postignete i održite tkanine, metalne površine i drvene podove sjajnim i očuvanim. Takođe postoje proizvodi koji sprečavaju stvaranje fleka na keramičkim i staklenim površinama. Prilično impresivno, zar ne? Štaviše, sada se možete pozdraviti sa dugotrajnim čišćenjem i ribanjem podova i ostalih površina u domu. Zahvaljujući Nasiol nano premazu, čišćenje kuće će vam biti jednako ugodno kao šetnja po parku.

Dakle, ukoliko ste mislili da je preuređivanje doma ono što vam je potrebno kako biste unijeli svježinu u vaš prostor, razmislite još jednom. Takođe možete zaboraviti na unajmljivanje preskupih agencija za čišćenje kako bi vaše prozore učinili savršeno čistim i sjajnim. Nasiol proizvodi koštaju mnogo manje i dostupni su svima. Drugim riječima, nano presvlaka unijeće u vaš dom ljepotu i stil na kojoj će vam svi gosti zavidjeti.

Sada možete stvoriti impresivan savremeni stil u sopstvenom domu bez da morate misliti o uklapanju boja i dekoracijama. Ukoliko preferirate tople boje Hometex će ih zaštititi od fleka, oštećenja ili izbjeljivanja boje usljed pranja. Takođe, ukoliko imate staklena vrata na tuš kabini, nećete više morati da brinete o flekama od kamenca na staklu.

Podijeli:
Back to top