Kako sačuvati besprijekoran sjaj, miris i očuvanost novog automobila?

odrzavanje auta nano premazi

Složićete se da nema boljeg osjećaja od vožnje u potpuno novom automobilu. Nova i očuvana sjedišta, netaknuti sloj laka koji se presijava na suncu i dobro poznat miris novog automobila je nešto što svaki vlasnik automobila dobro pamti.

Poslije koliko pređenih kilomentara automobil gubi prvobitni sjaj i očuvanost? Toliko štetnih vanjskih faktora utiče na to da je teško napraviti približno predviđanje. Umjesto toga, otkrićemo vam kako da vaš automobil zadrži očuvan izgled i sjaj na duži vremenski period. Ovo su naši trukovi….

Zaštitita auto-laka i karoserije

Kako biste zaštitili auto-lak i karoseriju potreban vam je samo jedan tanki sloj nano premaza koji je potpuno nevidljiv oku.

Nasiol NL272 je idealan proizvod za to. Zahvaljući formuli zasnovanoj na nanotehnologijama, Nasiol NL272 omogućava nenadmašnu trajnost i dugovječnost karoserije i laka na vašem automobilu.

Nano sloj Nasiol NL272 premaza stvara glatku, nevidljivu, ali u isto vrijeme ultra-čvrstu keramičku presvlaku koja štiti karoseriju, lak, farove i platične obloge od raznih spoljnih faktora poput ogrebotina, prljavštine i loših uslova na putu. Premaz automobilu takođe pruža nevjerojatan sjaj, jednak onom u auto-salonima. Zbog svog hidroizolacionog dejstva, svako pranje auta će biti višestruko lakše, a prljavština i prašina se neće zadržavati na površini.

Zahvaljujući NL272 premazu, vaš automobil će zadržati besprijekoran sjaj i očuvanost čak 5 godina nakon nanošenja.

Sačuvajte miris novog auta

Nerijetko čujemo kako je miris novog auta jedan od omiljenih svim vlasnicima. Nažalost, ovaj miris veoma brzo iščezne, te ga zamijeni miris hrane ili drugi neugodni mirisi. Nasiol New Car Smell sprej omogućava da ponovo doživite miris novog automobila kad god to poželite.

Pored toga, New Car Smell sprej efikasno neutrališe sve neugodne mirise poput duhanskog dima, hrane, alkohola ili znoja. Sprej pruža osjećaj novog i svježeg duže od bilo kog drugog klasičnog osvježivača.

Neka sjedišta uvijek budu kao nova

Fleke na sjedištima od auta noćna su mora za svakog vlasnika automobila, ali samo u slučaju ako niste čuli za Nasiol Seat Protect. Ne morate se više brinuti oko prljavih dječjih cipela, otisaka šapa svojih ljubimaca ili fleka od hrane.

Vrhunska nanotehnologija Nasiol Seat Protect spreja prodire u tkaninu i čini svaku nit otpornom na sve vrste fleka i nečistoća. Sprej uveliko olakšava čišćenje sjedala, te omogućava osvježavajući izgled novog automobila.

Može da se primjenjuje i na brušenoj koži i svim drugim tipovima tkanine koje se inače koriste za auto-sjedišta.

Zanima vas više? Pogledajte proizvode za zaštitu auta – koje će potpuno promijeniti nači na koji se ophodite i razmišljate – na ovom linku!

Podijeli:
Back to top