Nano premazi za kuću - olakšavaju čišćenje i produžavaju životni vijek -

Napokon je pred nama sredstvo koje će riješiti problem oštećenog namještaja, isflekanih stvari i vječitog taloga kamenca i vlage. Nano premazi su novo, revolucionarno sredstvo koje morate da probate.

Pogledaj proizvode strelica

Nano premazi za kuću su rješenje za sve naše male i velike noćne more održavanja prostora. Pod tim mislimo zaista na sve - od fleka koje ostavljaju ljubimci, prolijevanja i loma koje prave klinci, raznih oštećenja na tepisima, podovima i namještaju, do kamenca i drugih tvrdokornih mrlja. Ukratko, čistoća i urednost doma neće se nalaziti na spisku vaših briga jednom kada upotrijebite ovu nano tehnologiju.

Nasiol je kreirao posebnu liniju proizvoda namijenjenu tekstilu, drvenim, keramičkim i staklenim površinama u domu, što znači da proizvode možete da koristite na skoro svemu što posjedujete. Potpuno su bezbjedni, tako da ne treba da vas brine sastav kao kod klasičnih sredstava za čišćenje. Nemaju miris i boju, a nanose se jednostavnim špricanjem po površini, nakon čega vam je osigurano barem godinu dana potpune čistoće i sigurnosti.

Jednostavna upotreba u nekoliko koraka- ne treba vam stručna pomoć -

prozračnost Aplikaciju vršite u hladu ili prozračnoj prostoriji.

Namještaj, odnosno tekstili, ne bi smio biti izložen suncu ili vlagi.

čišćenje Očistite površinu koju tretirate.

Prije aplikacije spreja temeljno očistite površinu od svih nečistoća i posušite.

špricanje sredstva Pošpricajte sredstvo.

Nanesite zaštitno sredstvo prema uputstvu na željenu površinu i po potrebi dodatno utrljajte suhom krpom.

vrijeme djelovanja Ostavite proizvod da djeluje.

Vrijeme očvršćivanja zaštitnog sloja zavisi od proizvoda. Nakon isteka predviđenog vremena, proizvod je spreman za korištenje.

Homewood

HomeWood: zaštita za drvene površine u domu

77,00 KM

Homewood nano zaštitni sprej produžava životni vijek vašeg drvenog nameštaja u kući ili bašti. Može se nanositi na vrata, prozore, parkete i druge prirodne drvene površine štiteći ih od mrlja i oštećenja vodom. Potpuno je siguran za upotrebu – čak i na daski za sječenje.

POGLEDAJ PROIZVOD
Hometex

HomeTex: sprej za kućnu tkaninu i tekstil

157,00 KM

HomeTex je sprej sa istim hidrofobnim svojstvima kao i HomeWood, ali je namijenjen isključivo za kućne tkanine. On štiti vaš tekstil od svakodnevnih rizika kao što su razne mrlje od hrane, pića ili vode. Idealan je za tapacirane površine, sjedišta, tepihe, zavjese i slično.

POGLEDAJ PROIZVOD
HOMESHINE

HomeShine: sprej za stakla i keramiku u kući

121,25 KM 97,00 KM

HomeShine je sprej koji odbija vodu i tako štiti keramičke i staklene površine u vašem domu, prvenstveno u kupatilu i kuhinju. Spasiće vas najvećeg problema među svim: tvrdokornog kamenca! Osim toga HomeShine donosi još dva važna benefita, a to su lakoća čišćenja i sjaj svih površina koje tretirate.

POGLEDAJ PROIZVOD
Clean

Clean: univerzalni sprej za pripremu

19,50 KM

Ovaj sprej idealna je priprema za svaki naš nano premaz, jer je veoma važno da predmet prije nanošenja sredstava bude potpuno čist, ali može da se koristi i potpuno samostalno za čišćenje različitih površina poput drveta, stakla, metala i plastike.

POGLEDAJ PROIZVOD
Back to top