Najbolja nano zaštita za sve površine konačno dostupna i kupcima u Srbiji!

Nasiol-Srbija-Naslovna-Februar

Nasiol keramički sprejevi i premazi koji su u svijetu već izazvali revoluciju svojim nevjerovatnim svojstvima, konačno su dostupni i kupcima na srbijanskom tržištu! Nakon samo jednog nanošenja proizvoda tretirane površine će biti zaštićene nevidljivim nano česticama od ogrebotina, vode, mrlja i raznih drugih nepoželjnih uticaja.

Napredna nano tehnologija je omogućila svim ljudima da na lak i jednostavan način obezbijede stvari do kojih im je stalo – od automobila, površina u domaćinstvu do ličnih stvari i tehnike. Zaštitni sloj djeluje po principu guste mreže nano molekula koje nakon što se formiraju pružaju dugoročnu zaštitu.

Šta sve dobijate korištenjem nano premaza?

Budući da nano sprejevi i premazi imaju široku primjenjivost, a njihova funkcija pored dugotrajne zaštite podrazumijeva lako čišćenje i održavanje površina poput metala, drveta, stakla, tekstila i plastike – novac koji uložite u njihovu kupovinu će vam se dvostruko isplatiti!

Nasiol keramički sprejevi i premazi pružaju zaštitu od:

  • Vode, ulja i drugih tečnosti tj. pružaju tretiranim površinama vodoodbojni, oleofobni i neprijanjajući efekat. Favorit je PerShoes sprej koji se nanosi na obuću od tekstila i pruža joj zaštitu od propuštanja vode i prljanja, kao i GlasShield sprej za vjetrobran i retrovizore uz pomoć kojeg će vam preglednost ceste biti besprijekorna u svim vremenskim uslovima.
    UV zraka – nano čestice usporavaju proces starenja i habanja površina, kao i prijevremeno blijeđenje laka na automobilu. Naša preporuka su premium premaz ZR53 uz koji svaka karoserija izgleda kao ogledalo, a zaštićena je i do 3 godine od prve aplikacije.
  • Mikro i makro ogrebotina – uz MetalCoat F2 sprej zaštitni sprej više ne morate brinuti o tragovima koji nastaju na parkingu ili od kamenčića na auto-putu, a ukoliko se oštećenja ipak dese tu su naše paste za sanaciju plitkih i dubokih ogrebotina (Clearub 305 ili Clearub 505).
  • Korozije i hemijskih reakcija – proizvodi poput HomeShine spreja koriste gustu molekularnu mrežu da odbiju nepoželjne elemente kao što su vlaga, sol, vazduh i drugi eksterni uticaji čijim miješanjem dolazi do korozije i ostalih hemijskih promjena na površini predmeta. Naročito je važno djelovanje auto premaza NL272 uz koji će karoserija vašeg automobila biti zaštićena od korozije koju izazivaju vanjski elementi

Nasiol u svom asortimanu obuhvata tri tipa nano zaštite: sprejeve, premaze i paste kako bi želje i potrebe svih kupaca bile zadovoljene, a što je najbolje od svega, ne treba da imate profesionalno znanje ili prethodno iskustvo sa nanošenjem nano proizvoda kako biste aplicirali ovaj premium brend!

Uz svaki proizvod dolazi detaljno uputstvo koje će vam pomoći da pravilno pripremite površinu i primjenite nano zaštitu, a možete pročitati i mini vodič vodič na ovom linku kako bi vam zaštita trajala što duže.

Požurite da Iskoristite aktuelnu akciju od -20% na najaktuelnije proizvode u veb-šopu, platiti možete i pouzećem, a proizvod će na vašem pragu biti za 48 sati!

Podijeli:
Back to top