Nasiol Clean: Za šta služi i kako se koristi

priprema za nano premaze

Pravo iz radionice Nasiol stručnjaka, izašao je univerzalni sprej Clean – zadužen za detaljnu pripremu željene površine prije nanošenja keramičke zaštite i premaza.

Bilo da ste amater ili profesionalac, kada je u pitanju aplikacija proizvoda na bazi nano tehnologije, važno je da znate koliko je pravilna priprema površine značajna i kako utiče na trajnost i formiranje završnog zaštitnog sloja.

Ukoliko predmet, odnosno površina nisu temeljno očišćeni, čestice prljavštine, masti i drugih nečistoća ostaju zarobljene ispod zaštitnog nano sloja, kompromituju njegovu jačinu, prijanjanje i otežavaju pravilnu aplikaciju proizvoda.

Šta to znači?

Ukoliko aplicirate premium premaz NL272 (ili bilo koji drugi) na nedovoljno pripremljenu površinu – to može imati uticaj na trajnost zaštite.

Dobra vijest je da taj problem možete lako riješiti korištenjem univerzalnog spreja za čišćenje – Clean, koji je idealan par i baza za nanošenje svih Nasiol proizvoda.

Nasiol Clean: karateristike i primjena

Kao što smo već rekli, Clean služi kao čistač površina prije nanošenja Nasiol proizvoda, a zbog svog sastava ujedno služi i kao prajmer, odnosno baza koja omogućuje besprijekorno formiranje zaštitnog sloja.

Primjenjiv je na sljedeće materijale: metal, plastiku, staklo, keramiku i drvo.
Osim nečistoća, vrlo važno je i to što uklanja tragove ostalih hemikalija koje su prethodno korištene na površini.

U kombinaciji sa običnom krpom od mikrovlakana, Clean će odmastiti, očistiti i pripremiti – odnosno stvoriti sve uslove za savršenu aplikaciju Nasiol zaštite i maksimalnu dužinu trajanja.

Proizvod dolazi u sprej pakovanju od 150 ili 500ml, po cijeni od 19,50 KM, odnosno 35 KM za veliku bočicu.

Takođe, dostavljamo u roku od samo 48 časova bilo gdje u BiH, Srbiji i Crnoj Gori.

Svoj Clean sprej možete poručiti odmah na ovom linku.

Podijeli:
Back to top