Nervira vas prljava šajba u vožnji tokom jesenjih i zimskih dana? Imamo trajno rješenje!

ciscenje sajbi nasiol

Prašina, voda i masne naslage na šajbama u kombinaciji sa kišom čine vožnju neugodnom i nesigurnom, još ako je riječ o večernjim časovima – vidljivost će biti jako loša. Ali – JEDNOSTAVNO I TRAJNO rješenje postoji i zove se GlasShield nano sprej!

Niste čuli za nano tehnologiju koja je u svijetu mega popularna? Objasnićemo vam.

Najjednostavnije rečeno, riječ je o spreju koji stvara čvrst, nevidljivi sloj na površini stakla koji čini da tečnost, prljavštine i masnoće ne prijanjaju, već u dodiru sa staklom – samo skliznu.

Najvažnije od svega, sprej je potpuno nevidljiv i sloj zaštite toliko tanak da ga golim oko nećete uočiti.

Naš GlasShield sprej se ne nanosi samo na vjetroban, nego je pogodan za sve staklene površine, poput retrovizora i bočnih stakala.

Prije nego što pomislite kako je riječ o lažnim efektima i da ovako nešto ne postoji, pogledajte ovaj video:

Dodatni benefit koji imate jeste činjenica da efekat samočišćenja, pored vodoodbojnosti, produžava životni vijek vaših brisača.

Na kraju, GlasShield se nanosi vrlo lako i ne treba vam stručna pomoć. Potrebno je samo da prije aplikacije spreja temeljno očistite površine koje ćete tretirati kako čestice prljavštine ne bi ostale “zarobljene” i time kompromitovale trajnost i efekat zaštite. Nakon toga nanesete sprej i sačekate 24h da se zaštitni sloj formira. Tada ste spremni za vožnju bez nerviranja i stresa.

Efekat pravilno nanesenog GlasShield spreja trajaće i do dvije godine, a formulu ovog spreja možete isprobati i u obliku naših GlasShield Wipe-on maramica koje imaju ista svojstva.

Podijeli:
Back to top