Politika privatnosti

Da bismo uspješno obradili narudžbu potrebni su nam ime i prezime naručioca, adresa stanovanja, e-mail adresa i broj telefona. Uz pomoć navedenih podataka možemo isporučiti željenu robu, te obavijestiti korisnike o statusu narudžbe. 

Nasioladria.com se obavezuje da će strogo čuvati sve podatke korisnika.

Prikupljamo samo neophodne podatke o korisnicima i podatke ključne za poslovanje i informisanje korisnika, a sve u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja što bolje usluge.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje redovnih aktivnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali sopstvenu ponudu i omogućili korisnicima jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju kupovinu. 

Nasioladria.com koristi kolačiće (cookies) kako bi omogućio što bolje korisničko iskustvo na sajtu. Kolačić je tekstualna datoteka koju server postavlja na hard disk korisnika. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje različitih programa ili postavljanje softvera koji mogu da oštete vaš računar. Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova veb-stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju da vršimo unapređenja sa ciljem poboljšavanja korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, te kako bismo vam omogućili pružanje specifičnih tehničkih karakteristika i tako vam obezbijedili pozitivno korisničko iskustvo.

Back to top