Bugfilm: zaštita od bubica i kamenčića za automobile

Bugfilm: zaštita od bubica i kamenčića za automobile

54,00 KM NARUČI ODMAH
87 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.7/5

Bugfilm: zaštita od bubica i kamenčića za automobile

54,00 KM

Sprej čije nanošenje jednokratno štiti karoseriju vašeg automobila od kamenčića, bubica, pijeska i katrana. Preporučuje se nanošenje na branike i rubove radi postizanja efekta lakog čišćenja. Idealan je proizvod za korištenje pred duže putovanje. 

  • Zapremina: 500 ml
  • Trajanje zaštite: do narednog pranja
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

BugfilmSve što treba da znate o Bugfilm spreju

Bugfilm je idealan proizvod za korištenje ukoliko je karoseriji vašeg automobila potrebna jednokratna zaštita. Zbog toga je ovaj sprej prvi izbor svima onima koji idu na česta putovanja. On će pružiti zaštitu od raznih eksternih faktora, kao što su pijesak, katran, bubice i ogrebotine od kamenčića, a brzim pranjem automobila pod pritiskom uklonićete ga sa karoserije.

Sprej funkcioniše tako što stvara tanki, površinski sloj koji oku nije vidljiv – ali pruža vrhunsku zaštitu. Nakon što Bugfilm nanesete na željene dijelove (ili cijeli) automobil, potrebno je da sačekate do 20 minuta i spremni ste za sigurno putovanje. Po povratku operite svoj automobil i sve nečistoće i bubice koje su se zadržale spašće lakše nego ikada, a  boja na automobilu ostaće očuvana.

Kako se koristi Bugfilm

1

Aplikaciju vršite u prozračnom prostoru

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnoj prostoriji i da nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Površina automobila koju tretirate mora da bude u potpunosti čista i suha prije primjene nano premaza..

3

Nanesite Bugfilm sprej na automobil

Za maksimalne performanse potrebno je nanijeti proizvod krpom koja dolazi uz proizvod.

4

Ostavite 15-20 minuta da djeluje

U tom periodu na površini će se formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, vaš automobil je spreman za put.

Glavne karakteristike

  • strelicaŠtiti od ogrebotina
  • strelicaOtporan na hemikalije
  • strelicaPruža efekat lakog čišćenja
  • strelicaJednokratna zaštita

Pogledajte Bugfilm na djelu!

Sve što treba da znate o tome kako radi Nasiol Bugfilm sprej nalazi se u ovom videu. Vrlo je jednostavno, a efekti su zadivljujući.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top