CabinCare: vodonepropusna zaštita za automobilska sjedišta

CabinCare: vodonepropusna zaštita za automobilska sjedišta

157,00 KM NARUČI ODMAH
103 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

CabinCare: vodonepropusna zaštita za automobilska sjedišta

157,00 KM

CabinCare je sprej koji će obožavati svi vlasnici porodičnih automobila i oni koji u svom autu redovno voze ljubimce – jer omogućava da vam unutrašnjost bude trajno čista! Ovaj nano premaz formira nevidljivi sloj koji će sjedišta zaštititi od vode, ulja, ostalih tečnosti i prljavštine.

  • Zapremina: 500 ml
  • Trajanje zaštite: 6 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

CabincareSve što treba da znate o CabinCare spreju

CabinCare je sprej namijenjen za zaštitu sjedišta u vašem automobilu. Pogodan je za primjenjivanje na veluru i brušenoj koži,kao i na klasičnom tekstilu koji se koriste za tapaciranje sjedišta.

Superiorni efekat nano tehnologije prodire direktno u vlakna i osnažuje ih nevidljivim slojem bez mirisa. Sjedišta vašeg automobila biće zaštićena od prljavštine i drugih mrlja od tečnosti i hrane, a sprej neće promijeniti njihovu boju ili teksturu.

Upravo zbog svega ovoga omiljeni je proizvod svih vlasnika porodičnih automobila, roditelja male djece – ili kućnih ljubimaca. Nakon što ga nanesete, prosipanje hrane, sokova, blato sa cipela i mokre šape neće biti vaša briga.

Napomena: CabinCare je veoma sličan po namjeni Nano Seat Protect-u, ali omogućava duže trajanje zaštite.

Kako se koristi CabinCare sprej?

1

Aplicirajte u prozračnoj prostoriji

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnom prostoru i da nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Sjedišta u vašem automobilu moraju biti čista i suha prije nego što pređete na nanošenje..

3

Nanesite CabinCare sprej

Za maksimalne performanse potrebno je nasprejati 80-100x po metru kvadratnom.

4

Ostavite da djeluje 24h

U tom periodu površina će se osušiti i formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, sjedišta su spremna za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 110 °C
  • strelicaŠtiti od fleka i prljavštine

Pogledajte CabinCare na djelu!

Malo je proizvoda koji imaju ovako nevjerovatne efekte koje možete da vidite odmah nakon korištenja, a trajaće čak 6 mjeseci.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top