CabinShine Interior Shine: sprej za zaštitu i sjaj plastike

CabinShine Interior Shine: sprej za zaštitu i sjaj plastike

33,00 KM NARUČI ODMAH
145 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.8/5

CabinShine Interior Shine: sprej za zaštitu i sjaj plastike

33,00 KM

Sprej na bazi nano čestica koji stvara nevidljivi zaštitni sloj na svim plastičnim površinama u enterijeru vašeg automobila. Upotrebom CabinShine spreja smanjujete rizik od blijeđenja izazvanog suncem, stvaranje pukotina u plastici i gubitak sjaja.

  • Zapremina: 500 ml
  • Trajanje zaštite: 6 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Cabinshine Interior ShineSve što treba da znate o CabinShine spreju

CabinShine sprej ima za cilj da restaurira površine od plastike u vašem automobilu, vraćajući im prvobitni sjaj i dajući im dodatni sloj zaštite na bazi nano tehnologije. Sa primjenom ćete u isto vrijeme ostvariti tri fenomenalna efekta. Prvi je da će plastične površine u automobilu biti zaštićene o grebanja i trajnih mrlja. Drugi je da ćete spriječiti neminovno blijeđenje svih tih površina koje su nerijetko izložene suncu i UV zrakama. Na kraju, dobićete visoki sjaj i osjećaj da se nalazite u novom automobilu.

Ovo je potpuno jedinstven proizvod namijenjen isključivo primjeni na plastici unutar automobila, bez obzira na boju i završnicu. Nanosi se jednostavno, u nekoliko koraka i bez stručne pomoći. Treba samo da se pobrinete da je plastika čista i suha prije nego nanesete Cabinshine.

 

 

Kako se koristi CabinShine sprej?

1

Aplikaciju vršite u prozračnom prostoru

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnoj prostoriji i da nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Plastične površine koje tretirate u automobilu najprije morate da bude očistite i u potpunosti osušite.

3

Nanesite CabinShine

Za maksimalne performanse potrebno je aplicirati sprej direktno na površinu i utrljati ili nasprejati krpu od mikrovlakana i polirati površinu.

4

Ostavite da sprej djeluje 24h

U tom periodu na površini će se formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, površina je spremna za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaŠtiti od sunca i UV zračenja
  • strelicaOtporan na hemikalije
  • strelicaPruža efekat lakog čišćenja

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top