Clean: univerzalni sprej za pripremu

Clean: univerzalni sprej za pripremu

19,50 KM NARUČI ODMAH
750 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

Clean: univerzalni sprej za pripremu

19,50 KM

S obzirom na to da je priprema veoma važna – u našoj ponudi nalazi se i sprej koji je namijenjen detaljnom i temeljnom pripremanju svih čvrstih površina kao što su staklo, drvo, metal i plastika. Nasiol Clean predstavlja idealnog saradnika svim našim nano premazima, a sve kako biste postigli dugotrajnost premaza.

  • Zapremina: 150 ml / 500 ml
  • Rok upotrebe: 1 godina
brza dostava
Očisti

CleanSve što treba da znate o Clean sredstvu za pripremu

Kako bi se postigli najbolji rezultati prilikom apliciranja Nasiol proizvoda čija je formula na bazi nano čestica, preporučuje se da površine koje tretirate budu dobro očišćene i pripremljene Nasiol Clean univerzalnim sprejem. Njegova formula je napravljena tako da bude kompatibilna sa Nasiol zaštitnim premazima i sprejevima. Na taj način možete biti sigurni da ćete ostvariti  maksimalne performanse nano tehnologije.

Clean uklanja najsitniju prašinu, masnoću i ostatke proizvoda koje ste prethodno koristili, a koji se često zadrže na površini duži vremenski period – iako to ne vidite golim okom. Tako ćete imati idealne uslove za nanošenje nano proizvoda. Naravno, nije obavezno da prije nano premaza koristite Clean, tako da svoje stvari možete da očistite i regularnim sredstvima za čišćenje. Samo pazite – svaka podloga na koju nanosite Nasiol nano premaze mora biti čista i suha.

Izaberite mililitražu

150 ml, 500ml

Kako se koristi Clean?

1

Zaštitite se

Prije čišćenja stavite rukavice. Nije obavezno, ali uvijek je dobro da imate ih imate na rukama

2

Nanesite Clean

Ovaj sprej je pogodan za sve tvrde, odnosno čvrste površine poput stakla, metala, drveta i plastike

3

Obrišite brzo i lako

Clean formula rastvara nečistoće i prašinu u najkraćem roku.

4

Nanesite nano premaz

Površina je spremna za aplikaciju Nasiol zaštitnih proizvoda na bazi nano tehnologije.

Glavne karakteristike

  • strelicaTretira sve čvrste površine
  • strelicaEfekat lakog čišćenja
  • strelicaBlag prema površinama
  • strelicaIdealna podloga nano premazima

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top