CleaRub 305: pasta za sanaciju dubokih ogrebotina na karoseriji

CleaRub 305: pasta za sanaciju dubokih ogrebotina na karoseriji

82,00 KM NARUČI ODMAH
45 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

CleaRub 305: pasta za sanaciju dubokih ogrebotina na karoseriji

82,00 KM

CleaRub 305 je premaz čija je granulirana formula savršena za popunjavanje dubokih ogrebotina na karoseriji automobila, kao i za pripremu površine za nanošenje ostalih Nasiol proizvoda. Ipak postoji jednostavno rješenje za sve te ogrebotine i oštećenja koja su nastala tokom vremena!

  • Zapremina: 500 ml / 1000 ml
brza dostava
Očisti

Clearub 305 NasiolSve što treba da znate o CleaRub 305 premazu

Premaz čija je pasta čija je granulacija namijenjena za sanaciju dubokih ogrebotina na vašem automobilu. Najbolje rezultate sa CleaRub 305 pastom postići ćete ukoliko ga budete nanosili sa specijalizovanom mašinom za poliranje karoserije tzv. rotorkom ili polirkom.

Osim što će vam pomoći da vratite prvobitan sjaj vašem automobilu, CleaRub premaz je savršena baza za nanošenje ostalih zaštitnih proizvoda iz Nasiol asortimana na bazi nano tehnologije, a koji imaju hidrofobna, odnosno oleofobna svojstva.

CleaRub 305 je napravljen bez silikona, a za razliku od verzije CleaRub 505 čija je pasta daleko manje granulacije, ova može da sanira i duboke ogrebotine, tako da možete zaboraviti na sva ona oštećenja nastala na parkingu i u saobraćaju.

Izaberite mililitražu

500 ml, 1000 ml

Kako se koristi CleaRub 305?

1

Aplikaciju vršite u zatvorenom

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate CleaRub 305, kao i da koristite rukavice.

2

Očistite karoseriju auta

Potrebno je da vaš automobil bude čist i suh prije aplikacije CleaRub 305 premaza.

3

Nanesite CleaRub 305

Za nanošenje CleaRub 305 proizvoda, preporučuje se korištenje rotora, odnosno mašine za poliranje.

4

Ručno ispolirajte

Višak premaza nakon upotrebe mašine za poliranje, utrljajte ručno krpom od mikrovlakana.

Glavne karakteristike

  • strelicaMinimalizuje ogrebotine
  • strelicaSakriva nepravilnosti
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 275 °C
  • strelicaBaza za druge Nasiol proizvode
  • strelicaEfekat lakog čišćenja
  • strelicaEfekat visokog sjaja

Pogledajte CleaRub 305 na djelu!

Korišćenje naše paste za poliranje je vrlo jednostavno i samo zahtijeva da budete pedantni prilikom primjene. Sve detalje o efektima i načinu poliranja pronađite u videu ispod.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top