CleaRub 505: pasta za sanaciju plitkih ogrebotina na karoseriji

CleaRub 505: pasta za sanaciju plitkih ogrebotina na karoseriji

89,00 KM NARUČI ODMAH
89 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.7/5

CleaRub 505: pasta za sanaciju plitkih ogrebotina na karoseriji

89,00 KM

CleaRub 505 je premaz za poliranje čije granule popunjavaju plitke ogrebotine na karoseriji automobila. Ukoliko vaš automobil ima sitne ogrebotine – ovaj proizvod će ih u potpunosti eliminisati. Ujedno, idealan je kao priprema za nanošenje ostalih Nasiol proizvoda na bazi nano tehnologije.

  • Zapremina: 500 ml / 1000 ml
brza dostava
Očisti

Clearub 505 NasiolSve što treba da znate o CleaRub 505 premazu

CleaRub 505 je pasta čija je granulacija namijenjena za sanaciju plitkih ogrebotina na vašem automobilu. Najbolje rezultate sa CleaRub 505 pastom postići ćete ukoliko ga budete nanosili sa specijalizovanom mašinom za poliranje karoserije tzv. rotorkom ili polirkom.

Osim što će vam pomoći da vratite prvobitan sjaj vašem automobilu, CleaRub premaz je savršena baza za nanošenje ostalih zaštitnih proizvoda iz Nasiol asortimana na bazi nano tehnologije, a koji imaju hidrofobna, odnosno oleofobna svojstva.

CleaRub 505 napravljen je bez silikona i može da se koristi kako na novoj tako i na staroj boji automobila. Od CleaRub 305 razlikuje so po nivou granulacije, a koju pastu ćete odabrati zavisi isključivo od toga koliko su duboke ogrebotine koje imate.

Izaberite mililitražu

500 ml, 1000 ml

Kako se koristi Clearub 505?

1

Aplikaciju vršite u zatvorenom

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate CleaRub 505, kao i da koristite rukavice.

2

Očistite karoseriju auta

Potrebno je da vaš automobil, odnosno površina koju tretirate bude čista i suha prije aplikacije CleaRub 305 premaza.

3

Nanesite CleaRub 505

Za nanošenje CleaRub 505 proizvoda, preporučuje se korištenje rotora, odnosno mašine za poliranje.

4

Ručno ispolirajte

Višak premaza nakon upotrebe mašine za poliranje, utrljajte ručno krpom od mikrovlakana

Glavne karakteristike

  • strelicaMinimalizuje ogrebotine
  • strelicaSakriva napravilnosti
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 275 °C
  • strelicaBaza za druge Nasiol proizvode
  • strelicaEfekat lakog čišćenja
  • strelicaEfekat visokog sjaja

Pogledajte CleaRub 505 na djelu!

Kako naša pasta bez silikona radi na djelu i kako možete samostalno da je koristite? Za vas imamo video sa svim detaljima.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top