GlasShield Wipe-on: maramice za zaštitu vjetrobranskog stakla

GlasShield Wipe-on: maramice za zaštitu vjetrobranskog stakla

24,40 KM 19,50 KM NARUČI ODMAH
-20%
najpopularnije

Top ponuda

Još 13 na stanju
732 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

GlasShield Wipe-on: maramice za zaštitu vjetrobranskog stakla

24,40 KM 19,50 KM

GlasShield Wipe-On višestruko olakšava vožnju, jer nakon što ih upotrijebite  – kiša se neće zadržavati na staklu! Ove maramice natopljene su tečnošću na bazi nano tehnologije i štite vaš vjetrobran, retrovizore i bočna stakla od vode, prljavštine, ulja i drugih vanjskih faktora.

  • Količina: 5 g / 2 maramice
  • Trajanje: 2 godine
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Glassshield wipeon

Sve što treba da znate o GlasShield Wipe-On maramicama

Ukoliko želite da si jednostavno omogućite do dvije godine sigurne vožnje i maksimalnu vidljivost u kišnim uslovima – GlasShield Wipe-On maramice na bazi nano tehnologije su idealno rješenje za vas. Primjena je vrlo jednostavna i možete je završiti za svega 15 minuta, a efekti su zadivljujući.

Zahvaljujući hidrofobnim svojstvima GlasShield maramica, više nikada nećete morati da uključite brisače prilikom vožnje, jer će voda sama skliznuti niz stakla, ne ostavljajući pri tome nikakve tragove. Vaš automobil biće siguran i od drugih eksternih faktora poput blata i bubica, a samo jedno pravilno nanošenje dovoljno je za čak dvije godine zaštite!

Ovaj proizvod, sa istim efektima, možete da pronađete i u formi spreja, pa ukoliko preferirate taj vid nanošenjam pogledajte Glasshield sprej.

Kako se koriste GlasShield Wipe-On maramice?

1

Stavite rukavice za zaštitu

Uz ovaj proizvod dobijate i zaštitne rukavice. Važno je da ih koristite tokom premazivanja stakla. Možete koristiti i svoje rukavice.

2

Očistite maramicom 1 iz paketa

U paketu su dvije maramice označene brojem. Prvom najprije očistite staklo. Ovaj korak je obavezan.

3

Ispolirajte maramicom 2 iz paketa

Sada uzmite maramicu označenu brojem dva i sa njom detaljno pređite čitavu površinu koju ste očistili.

4

Ostavite po strani 12h

Tokom ovog perioda, zaštitni sloj će se formirati na površini, nakon toga, automobil je spreman za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 275 °C
  • strelicaŠtiti od vanjskih faktora
  • strelicaEfekat lakog čišćenja
  • strelicaVožnja po kiši bez brisača

Pogledajte Glasshield Wipe-On na djelu!

Najbolji način da vam prezentujemo efekte ovih maramice jeste kroz video - jer samo tako ćete zaista shvatiti značaj jednog ovakvog premaza na vjetrobratnu. Odvojite dvije minute svog vremena da pogledate ovaj video.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top