GlasShield: zaštitni sprej za vjetrobransko staklo i retrovizore

GlasShield: zaštitni sprej za vjetrobransko staklo i retrovizore

55,00 KM 44,00 KM NARUČI ODMAH
-20% Još 18 na stanju
419 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.8/5

GlasShield: zaštitni sprej za vjetrobransko staklo i retrovizore

55,00 KM 44,00 KM

Glasshield sprej stvara nevidljivi hidrofobni sloj na vašim vjetrobranskim staklima, tako da nećete više morati da koristite brisače na kiši! Njegova hidrofobna svojstva omogućavaju 100% vidljivost u teškim vremenskim uslovima poput kiše, snijega i drugih padavina.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje zaštite: 2 godine
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

GLASSHIELD boxSve što treba da znate o Glasshield spreju

GlasShield sprej čija je zaštitna formula na bazi nano tehnologije omogućava vam do dvije godine sigurne vožnje i maksimalnu vidljivost u kišnim uslovima.

Zahvaljujući hidrofobnim svojstvima ovog spreja koji oblaže vjetrobranska stakla i retrovizore, više nećete morati da uključite brisače! Voda će sama skliznuti niz vaša stakla, ne ostavljajući nikakve tragove. Vi i vaši saputnici bićete sigurni i od drugih eksternih faktora poput blata i bubica, a samo jedno pravilno nanošenje dovoljno je za dvije godine zaštite!

GlasShield dolazi i u formi maramica, koje se nanose jednako jednostavno i pružaju jednako impresivne efekte, a na vama je samo da odaberete koji tim nanošenja vam više odgovara.

Kako se koristi Glasshield sprej?

1

Aplikaciju vršite u hladu

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate Glasshield, kao i da koristite rukavice.

2

Očistite staklo prije nanošenja

Potrebno je da stakla budu potpuno čista i suha prije nego što na njih nasprejate GlasShield.

3

Nanesite GlasShield na željeni predmet

Odmah nakon aplikacije ispolirajte suhom pamučnom krpom.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu dolazi od očvršćavanja zaštitnog sloja. Nakon toga auto je spremno za upotrebu!

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta masnoće
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 275 °C
  • strelicaŠtiti od vanjskih faktora
  • strelicaEfekat lakog čišćenja
  • strelicaSmanjuje upotrebu brisača

Pogledajte Glasshield na djelu!

Jednostavne ali veličanstvene efekti ovog spreja možete da pogledate u videu ispod. GlasShield će u potpunosti promijeniti vaše iskustvo vožnje u kišnim i sličnim uslovima.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top