Goglide: sprej za zaštitu kaciga, brila i naočala

Goglide: sprej za zaštitu kaciga, brila i naočala

46,25 KM 37,00 KM NARUČI ODMAH
-20%
najpopularnije

Top ponuda

Još 11 na stanju
135 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.8/5

Goglide: sprej za zaštitu kaciga, brila i naočala

46,25 KM 37,00 KM

Sprej koji obezbjeđuje superiornu zaštitu i bolju vidljivost, bez obzira na vremenske uslove. Kojim god da se sportom bavite, Goglide će produžiti životni vijek opreme i učiniti da uvijek izgleda kao nova. Najviše ga vole motoristi i skijaši.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje zaštite: 6 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Goglide

Sve što treba da znate o Goglide spreju

Nano tehnologija koju koristimo u Goglide spreju omogućava da se nesmetano bavite omiljenim sportom, bez da štetite svoju opremu. Pored toga, nakon što upotrijebite ovaj sprej, padavine i razne naslage neće vam praviti problem sa vidljivošću. Šta to znači? Osim većeg užitka u sportu koji volite, bilo da je to skijanje, bordanje, vožnja motora ili nešto treće, dobijate daleko veću sigurnost i izbjegavanje potencijalnih nesreća. Na kraju, još jedna stavka vrijedna isticanja jeste lakoća čišćenja – odnosno potpuna nepotrebnost da na to gubite vrijeme. Nikakve nečistoće neće se zadržati na opremi!

Jednom kada, prateći naša jednostavna uputstva, obložite kacige, brile, naočale i sličnu opremu Goglide sprejem, dobijate čak 6 mjeseci zaštite koju vam nijedan drugi proizvod ne može omogućiti. Vaša oprema će biti otporna na kišu, snijeg, blato, ogrebotine i veliku toplotu. A nakon što prođe 6 mjeseci – samo ponovite proceduru nanošenja i dobijate iste efekte!

 

Kako se koristi Goglide sprej?

1

Očistite kacigu/naočale

Na površini ne smije da bude prašine, vode, ulja, prljavštine, voska i slično.

2

Pošpricajte Goglide

Cijela površina predmeta treba da se pošprica oko 50-70 puta za 1 metar kvadratni.

3

Ispolirajte suhom krpom

Koristite krpu sa mikrovlaknima i ispolirajte cijelu površinu temeljno.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu dolazi od očvršćavanja premaza. Nakon toga je spremno za upotrebu!

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 275 °C
  • strelicaŠtiti i čuva od ogrebotina
  • strelicaOdržava čistoću opreme
  • strelicaOmogućava veću preglednost

Pogledajte Goglide sprej na djelu!

Ukoliko vam sve što ste pročitala do sada nije bilo dovoljno uvjerljivo, spremili smo kratak video koji će vam pokazati kako Goglide sprej zaista radi. Riječ je i proizvodu koji donosi odmah vidljive efekte.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Vršimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje možete izvršiti karticom ili po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top