HomeTex: sprej za kućnu tkaninu i tekstil

HomeTex: sprej za kućnu tkaninu i tekstil

157,00 KM NARUČI ODMAH
137 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

HomeTex: sprej za kućnu tkaninu i tekstil

157,00 KM

Hometex sprej na bazi nano tehnologije specijalizovan je za upotrebu na kućnom tekstilu i tkaninama. Njegov tanki zaštitni sloj štiti površine od vode, tečnost i drugih mrlja sa kojima se svakodnevno susreće svako domaćinstvo. Ovaj proizvod idealan je za zaštitu tepiha, kaučeva, fotelja i stolica.

  • Zapremina: 500 ml
  • Trajanje zaštite: 6 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Hometex

Sve što treba da znate o HomeTex spreju

Sprej koji će obrisati sve vaše brige o mrljama na vašem kućnom tekstilu zahvaljujući svojoj hidrofobnoj formuli. Uz HomeTex nano tehnologiju mrlje od pića, hrane ili ljubimaca više ne moraju biti opasnost za vašu omiljenu sofu ili tepih! Princip funkcionisanja je jednostavan: formula ovog spreja stvara veoma tanak, nevidljiv ali i neprobojan sloj na površini predmeta koje pošpricate.

Idelan je za upotrebu na tapaciranom namještaju, sjedištima, tepisima, zavjesama, prostirkama i drugim platnenim površinama, a nanosi se brzo i lako. Osim toga, štiti namještaj i od prijevremenog blijeđenja i hemikalija.

Više ne morate da strepite od toga da li će vaša djeca da prospu sok po kauči, da li će vino završiti na svijetlom tepihu ili će vaši ljubimci da ostave svoje šape po cijelom prostori. Nova savremena tehnologija olakšava način na koji živimo i princip po kojem pristupamo čišćenju.

 

Kako se koristi HomeTex sprej?

1

Aplikaciju vršite u prozračnoj prostoriji

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnoj prostoriji i da nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Površina na koju nanosite HomeTex mora da bude čista i u potpunosti suha.

3

Nanesite Hometex sprej

Za maksimalne performanse potrebno je nasprejati površinu 80-100 x po metru kvadratnom.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu površina će se osušiti i formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, površina je spremna za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaSprečava trajne mrlje
  • strelicaOtporan na hemikalije
  • strelicaPruža efekat lakog čišćenja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 110 °C
  • strelicaJednostavan za korištenje

Pogledajte HomeTex na djelu!

Dajte nam minut i po svog vremena i pokazaćemo vam kako HomeTex radi. Kliknite na video ispod i uvjerićete se u korisnost nano tehnologije u domaćinstvu.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top