HomeWood: zaštita za drvene površine u domu

HomeWood: zaštita za drvene površine u domu

77,00 KM NARUČI ODMAH
89 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.6/5

HomeWood: zaštita za drvene površine u domu

77,00 KM

Sprej čije će vrhunske performanse zaštiti sve drvene površine u vašem domu ili dvorištu. Formula na bazi nano tehnologije formira tanki nevidljivi sloj koji ne propušta vodu, ulja i druge tečnosti, time omogućavajući produžen vijek i nov izgled vašeg namještaja, prozora ili parketa.

  • Zapremina: 150 ml
  • Trajanje zaštite: 6 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Homewood

Sve što treba da znate o HomeWood spreju

HomeWood sprej je ultimativna zaštita za sve površine u vašem domu koje su napravljena drveta. Ovaj savremeni nano premaz ima hidrofobna svojstva, te štiti od ogrebotina, blijeđenja i mrlja koje su izazvane suncem i drugim vanjskim uticajima. Šta to tačno znači?

Nakon što prema instrukcijama pošpricate površinu, sigurni ste da u narednih 6 mjeseci neće da se stvore nikakve fleke i oštećenja, ali i da će površina zadržati prvobitni izgled. Sa jednostavnom procedurom premazivanja eliminisaćete potrebu da prekrivate svoj namještaj koji držite vani, da pazite na prolijevanja ili vučenje drugih stvari po parketu, da ga premazujete drugim sredstvima zbog sjaja, a životni vijek će biti višestruko produžen.

Kako se koristi HomeWood sprej?

1

Aplikaciju vršite u prozračnoj prostoriji

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnoj prostoriji i da nosite rukavice.

2

Očistite drvenu površinu

Prije nego počnete, površinu drveta koje tretirate treba da očistite od prljavštine i posušite.

3

Nanesite HomeWood

Za maksimalne performanse potrebno je nasprejati 160-220x po metru kvadratnom.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu površina će se osušiti i formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, površina je spremna za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 110 °C
  • strelicaŠtiti od ogrebotina

Pogledajte HomeWood na djelu!

Nije tako teško postići sjaj i očuvanost vašeg drvenog namještaja ili parketa - kada imate nano tehnologiju na svojoj strani. Video će vam pokazati sve.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top