Nano Seat Protect: sprej za zaštitu sjedišta

Nano Seat Protect: sprej za zaštitu sjedišta

83,00 KM NARUČI ODMAH
249 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

Nano Seat Protect: sprej za zaštitu sjedišta

83,00 KM

Sprej kreiran za zaštitu tekstilnih površina u vašem automobilu. Nano Seat Protect formira nevidljivi sloj bez mirisa na bazi nano tehnologije koji djeluje protiv vode, ulja, prljavštine i drugih mrlja. Šta to znači? Nema više brige da će klinci prosuti hranu i sokove tokom vožnje ili pas uprljati sjedište šapama!

  • Zapremina: 500 ml
  • Trajanje zaštite: 4 mjeseca
  • Rok upotrebe: 1 godina
brza dostava

Nano seat protectSve što treba da znate o Nano Seat Protect spreju

Ako su mokra sjedišta od kišobrana, prosuta kafa, sokovi, mrlje od hrane i otisci od šapa ljubimaca vaša noćna mora – Nano Seat Protect je spasilac koji će vam olakšati život!

Ovaj sprej namijenjen je zaštiti tekstilnih površina u automobilu. Može da se primjenjuje i na brušenoj koži i svim drugim tipovima tkanine koje se inače koriste za auto-sjedišta.

Superioran efekat nano tehnologije prodire direktno u vlakna i osnažuje ih nevidljivim slojem bez mirisa. Unutrašnjost vašeg automobila biće zaštićena od prljavštine i drugih mrlja od tečnosti i hrane. Primjena nano tehnologije u ovom proizvodu jedna je od najpopularnijih na tržištu.

Kako se koristi Nano Seat Protect sprej

1

Aplikaciju vršite u prozračnoj prostoriji

Veoma je bitno da sprej nanosite u prozračnom prostoru i da nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Sjedišta odnosno površine od tekstila koje tretirate moraju biti čiste i suhe.

3

Nanesite Nano Seat Protect

Za maksimalne performanse potrebno je nasprejati 80-100x po metru kvadratnom.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu površina će se osušiti i formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, enterijer je spreman za upotrebu.

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 110 °C
  • strelicaŠtiti od mrlja i prljavštine

Pogledajte Nano Seat Protect na djelu!

Ovo je sasvim sigurno jedan od najdražih proizvoda svih onih koji imaju veliku porodicu ili kućne ljubimce. Razlog je jednostavan - biće vam jasno kada pogledate video.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top