New Car Smell: osvježivač za auto u spreju

New Car Smell: osvježivač za auto u spreju

19,50 KM NARUČI ODMAH
Još 15 na stanju
846 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.9/5

New Car Smell: osvježivač za auto u spreju

19,50 KM

New Car Smell je potpuno unikatna esencija koja vašem automobilu daje miris novog auta, koje je tek izašlo iz salona. Ovaj proizvod ujedno će prikriti sve neugodne mirise poput onih od dima cigareta, hrane, znoja i slično. Dugotrajan je i mnogo efektniji od jelkice koju svi imamo u autu.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje: dugotrajno
  • Rok upotrebe: 1 godinu
brza dostava

New car smellSve što treba da znate o New Car Smell spreju

Sjećate li se kada ste prvi put zakoračili u svoj novi automobil, a miris „novog“ pogodio je vaša čula? Nažalost, nakon nekog vremena miris novog vozila potpuno iščezne, a normalnost postanu razni neugodni mirisi hrane i drugih faktora. Srećom, tu je New Car Smell sprej! Ovaj  sprej omogućava vam da ponovo doživite taj osjećaj potpuno novog i čistog svaki put kada sjednete u svoj automobil, bez obzira koliko vremena je prošlo otkako ste ga kupili.

Njegova formula maskira i neutrališe neprijatne mirise, poput duhanskog dima, hrane, alkohola ili znoja. Idealan je saputnik u svakom porodičnom automobilu. U samo nekoliko sprejeva, uklonićete neugodne mirise i oživjećete sjećanje na vaš prvi dan u novom automobilu. Sa New Car Smell proizvodom svaki dan može biti mirisan.

Kako se koristi New Car Smell?

1

Otvorite bočicu

Za razliku od ostalih mirisa za automobile na tržištu, ovaj dolazi u bočici sa sprejem.

2

Pošpricajte u automobilu

Pošpricajte u prostoru nekoliko puta, ali nemojte pretjerati.

3

Uživajte u mirisu

Vaš automobil će mirisati svježe i čisto, kao kada ste prvi put sjeli u njega.

Glavne karakteristike

  • strelicaSuperiorno trajanje
  • strelicaJednostavno za korištenje
  • strelicaPrikriva neprijatne mirise
  • strelicaOstavlja miris novog i čisto

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top