NL272: premium keramički premaz za zaštitu auto-laka i karoserije

NL272: premium keramički premaz za zaštitu auto-laka i karoserije

640,00 KM NARUČI ODMAH
Još 4 na stanju
76 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.9/5

NL272: premium keramički premaz za zaštitu auto-laka i karoserije

640,00 KM

Nano Layer 272 je premium dvoslojni keramički premaz čija formula ostvaruje vrhunske perfomanse u trajanju do čak 5 godina. On pruža nevjerovatnu zaštitu karoseriji vašeg automobila, farovima i plastičnim oblogama od ogrebotina, prljavštine i uslova na putu.

  • Zapremina: 50ml
  • Trajanje zaštite: 5 godina / 300 pranja
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

nl272 nasiol adria

Sve što treba da znate o NL272 premium premazu

Postoji niz razloga zašto je NL272 najznačajniji nano premaz i omiljeni među velikim zaljubljenicima u automobile. Ovaj proizvod u isto vrijeme štiti karoseriju, lak, farove i platične obloge od raznih spoljnih faktora, ali i vraća visoki sjaj laku. Zbog svog hidroizolacionog dejstva, svako pranje auta će biti višestruko lakše, a prljavština i prašine se neće zadržavati. NL272 dolazi u premium kutiji u kojoj se, osim proizvoda, nalazi:

  • Klub kartica
  • Spužvica za nanošenje proizvoda x 3
  • Krpa od mikrovlakana x 2
  • Zaštitne rukavice x 2
  • Nasiol stiker
  • Višejezično uputstvo za upotrebu

Kako se koristi NL272?

1

Aplikaciju vršite u zatvorenom

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate NL272, kao i da koristite zaštitne rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Na vašem automobilu ne smije da bude prašine, prljavštine ili vode. Površina koju tretirate mora biti u potpunosti suha.

3

Nanesite NL272 i ispolirajte

Temeljno i ravnomjerno nanesite premaz spužvicom na karoseriju, farove ili tvrde plastične obloge. Nakon toga polirajte suhom pamučnom krpom.

4

Ostavite po strani 48 h

U tom periodu dolazi do očvršćavanja keramičkog premaza kako bi se postigao najbolji učinak. Nakon toga, vaš atomobil je spreman za vožnju

Pogledajte NL272 na djelu

Najbolji način da vam prezentujemo efekte koje ima nanošenje jednog ovakvog proizvoda na automobil jeste kroz poređenje i praktičnu primjenu. Odvojite dvije minute svog vremena i pogledajte kako moćni NL272 štiti vaš automobil. NL272 možete nanijeti samostalno bez asistencije stručnih lica, pažljivo prateći uputstva, a zaštita i efekat koji ćete dobiti trajaće čak 5 godina!

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.NL272 je napredna nano formula koja na površini vašeg auta formira sloj glatke, tvrde keramičke prevlake za zaštitu od hemikalija, kamenja, iverja i drugih manjih ogrebotina. Osim toga, pružiće vašem automobilu izuzetan završni sjaj i atraktivan izgled. NL272 je pogodan za zaštitu sjaja, farbe automobila, farova i tvrdih plastičnih obloga.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top