PerShine: zaštitni sprej za uređaje i dodatke

PerShine: zaštitni sprej za uređaje i dodatke

91,25 KM 73,00 KM NARUČI ODMAH
-20%
112 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

PerShine: zaštitni sprej za uređaje i dodatke

91,25 KM 73,00 KM

PerShine je napravljen kako bi omogućio potpunu zaštitu od grebanja elektronskih uređaja, satova, nakita i naočala koje posjedujete. Ovo je najlakši i najbolji način da zaštite vrijednosti koje posjedujete tako da zadrže svoj prvobitni sjaj, bez obzira na uslove u kojima se nalaze.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje zaštite: 1 godina
  • Rok trajanja: 1 godina
brza dostava

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O PERSHINE SPREJU

Napokon je pred vama način da volite i zaštite svoje omiljene predmete bez da se suzdržavate od korištenja. PerShine sprej funkcioniše po principu da na vašem uređaju ili drugoj vrijednosti stvori veoma tanak, neprobojan sloj koji ne možete da vidite golim okom, a koji u potpunosti štiti predmet od oštećenja, prodora vode i sličnih materija.

Ovaj sprej možete da koristiti kako na elektronici, tako i na vrijednom nakitu ili naočalama. Pogodan je za staklo, metal i plastiku i vrlo jednostavno se nanosi. S obzirom na širinu primjene nano premaza i specifičnost primjene, nimalo ne čudi što je pored auto-industrije, najveću primjenu nano tehnologija pronašla upravo kod uređaja. Uostalom, ko ne želi jednostavan način da zaštiti i očuva nešto što je skupo platio?

Kako se koristi PerShine?

1

Aplikaciju vršite u hladu

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate Pershine, kao i da koristite rukavice.

2

Očistite predmet prije nanošenja

Potrebno je da vaš predmet bude potpuno čist i suh prije nego što na njega nanesete Pershine.

3

Nanesite Pershine na željeni proizvod

Za ove koristite krpicu koja dolazi u pakovanju. Pobrinite se da pokrijete cijelu površinu.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu dolazi od očvršćavanja premaza. Nakon toga su vaš telefon, sat ili naočale spremne za upotrebu!

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaŠtiti od oštećenje
  • strelicaČuva sjaj vaših vrijednosti

Pogledajte PerShine sprej na djelu!

PerShine će pružiti zaštitu i sjaj vašem uređaju i drugim vrijednostima kakvu do sada niste mogli dobiti ni sa jednim drugim proizvodom. Evo kako to zaista izgleda na djelu...

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top