PerShoes: zaštitni sprej za obuću

PerShoes: zaštitni sprej za obuću

46,25 KM 37,00 KM NARUČI ODMAH
-20%
najpopularnije

Top ponuda

Još 15 na stanju
355 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.5/5

PerShoes: zaštitni sprej za obuću

46,25 KM 37,00 KM

PerShoes sprej je kreiran za impregnaciju obuće i postizanje efekta lakog čišćenja. On će zaštititi vašu obuću od prodora vode, ulja, hemikalija i drugih mrlja, pružajući joj nov izgled i produžen vijek trajanja. Ukoliko ste fanatični zaljubljenik u patike – ovaj proizvod morate koristiti.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje zaštite: 12 mjeseci
  • Rok upotrebe: 2 godine
brza dostava

Odličan, odličan proizvod. Patike su mi važne i dosta vremena sam provodio čisteći ih i čuvajući, a sada imam pravu zaštitu koja traje i traje.

Mario Jakovljević

Pershoes

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O PERSHOES SPREJU

PerShoes sprej koristi nano tehnologiju kako bi na površini vaše omiljene obuće formirao tanki, nevidljivi zaštitni sloj, bez mirisa. Jednake efekte ima na obući od tekstila, kao i na onoj od brušene kože. A kakvi su to tačno efekti?

Za početak, vaša obuća će biti uvijek suha i nikada prljava. Pored toga, proces čišćenja će biti daleko lakši, jer nećete morati da radite skoro ništa. Nano premaz čini da svaki vid tečnosti ili nečistoća sklizne sa obuće, odnosno da se ne zadrži na površini, tako čuvajući izgled obuće.

Proces nanošenja ne treba da vas brine, jer je veoma brz i jednostavan. Nekoliko sprejanja i godinu dana možete da uživate u uvijek čistoj i novoj obući, a nakon toga možete da ponovite proces.

Kako se koristi PerShoes sprej?

1

Aplikaciju vršite u prozračnoj prostoriji

Veoma je bitno da sprej nanosite nanosite u prozračnoj prostoriji i da tokom procesa nosite rukavice.

2

Očistite površinu koju tretirate

Površina obuće mora biti u potpunosti čista i suha. U suprotnom može da se desi da sprej ne djeluje.

3

Nanesite PerShoes

Za maksimalne performanse potrebno je nasprejati oko 15ml proizvoda po paru cipela i to tako da čitava površina bude vlažna.

4

Ostavite po strani 24h

U tom periodu površina će se osušiti i formirati nevidljivi zaštitni sloj. Nakon toga, vaša obuća je spremna za nošenje!

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaNe propušta ulja
  • strelicaOmogućava prozračnost
  • strelicaŠtiti i čuva od prljavštine
  • strelicaProdužava vijek trajanja obuće
  • strelicaOdržava nov izgled obuće

Pogledajte PerShoes na djelu!

Spremni da vidite magiju na djelu? Napokon je pred vama proizvod koji će potpuno eliminisati dosadni posao čišenja obuće i svakodnevni osjećaj posramljenosti zbog zaprljanosti - iako ste svoje cipele očistili taman pred izlazak iz kuće.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top