ZR53: zaštita za lak na automobilu

ZR53: zaštita za lak na automobilu

223,00 KM NARUČI ODMAH
358 kupaca ocijenilo proizvod sa 4.7/5

ZR53: zaštita za lak na automobilu

223,00 KM

ZR53 premaz na bazi nano čestica štiti karoseriju vašeg automobila od ogrebotina, UV zračenja, prijevremenog blijeđenje laka izazvanog suncem ili padavinama. Ovaj premaz pruža najsnažniju zaštitu koja traje i do tri godine. Idealan je za sve oni koji žive u gradu i strahuju od ogrebotina na parkingu i u gužvi.

  • Zapremina: 50 ml
  • Trajanje zaštite: 3 godine
  • Rok upotrebe: 1 godina
brza dostava

ZR53 box setSve što treba da znate o ZR53 zaštitnom premazu

ZR53 je superiorni premaz čija se formula bazira na nano tehnologiji. On pruža ultra-jaku zaštitu, koja će, ako ste je pravilno nanijeli, trajati do tri godine. ZR53 se može nanijeti na sve dijelove karoserije uključujući metalne i plastične dodatke.

Namijenjen je očuvanju vašeg ljubimca od tzv. hologramskih ogrebotina, UV zračenja, ptičjeg izmeta, bubica, blata, ali i grebanja drugim predmetima (ili automobilima na parkingu – znamo da je to svačija muka).

U kutiji ćete, osim samog proizvoda, dobiti i deset specijalizovanih spužvica za nanošenje, dvije krpe od mikrovlakana za poliranje, dva para rukavica i višejezično uputstvo za upotrebu.

Kako se koristi ZR53 premaz?

1

Aplikaciju vršite u hladu

Jako je važno da ne budete direktno izloženi suncu dok aplicirate ZR53, kao i da koristite rukavice.

2

Očistite karoseriju

Potrebno je da vaš automobil bude potpuno čist i suh prije nanošenja premaza.

3

Nanesite ZR53 na željeni dio

Ravnomjerno rasporedite proizvod spužvicom koju ćete dobiti u pakovanju, a zatim dobro ispolirajte suhom pamučnom krpom.

4

Ostavite po strani 48h

U tom periodu dolazi od očvršćavanja zaštitnog sloja. Nakon toga auto je spremno za vožnju!

Glavne karakteristike

  • strelicaObezbjeđuje vodootpornost
  • strelicaPodnosi zagrijavanje do 150 °C
  • strelicaŠtiti od ogrebotina i prljavštine
  • strelicaEfekat lakog čišćenja

Pogledajte ZR53 na djelu!

Sve oko vas šteti vašem automobilu - od redovnog pranja, preko sunca i kiše, sve do kamenčića tokom vožnje - OSIM ako niste prethodno nanijeli Nasiol ZR53. Ovaj kratak video pokazaće vam kakvu zaštitu pruža jedno nanošenje ove nano tehologije na vaš automobil.

strelica Pogledaj video-prezentaciju

Najčešće postavljena pitanja

Da li mogu samostalno da koristim Nasiol nano premaze?

strelica

Nasiol nano premaze možete da aplicirate potpuno samostalno ako pažljivo pratite uputstvo za nanošenje - koje nije komplikovano i nije isto za svaki proizvod. Upotreba proizvodi u spreju za domaćinstvo i primjenu na ličnim stvarima i gedžetima je pojednostavljena i možete je nanijeti u samo nekoliko jednostavnih koraka, dok se za upotrebu specijalizovanih keramičkih premaza u automobilskoj industriji preporučuje da se posavjetujete sa stručnjakom kako bi što pravilnije nanijeli proizvod i ostvarili maksimalne performanse.

Koji je rok trajanja Nasiol proizvoda?

strelica

Rok trajanja Nasiol proizvoda se razlikuje, tako da je najbolje da na našem sajtu pogledate trajanje za proizvod koji vas zanima. Uglavnom je riječ o periodu od 2 godine od trenutka otvaranja bočice. Takođe, rok trajanja je jasno istaknut na ambalaži.

Kako mogu da naručim Nasiol proizvode?

strelica

Nasiol proizvode možete da naručite na našem sajtu jednostavnim popunjavanjem formulara sa osnovnim podacima. Radimo dostavu na kućnu adresu, a plaćanje vršite po primanju paketa.

Gdje sve mogu da se koriste nano premazi?

strelica

Nasiol nano premazi se primjenjuju na širok spektar materijala i predmeta, od automobilske industrije do tekstila i komercijalne upotrebe u domaćinstvu. Mogu se nanositi na obojene površine, staklo, kožu, keramiku, metal, drvo, plastiku i mineralne površine, a jedna od ključnih prednosti nano premaza je i njihova izvanredna trajnost. Potražite proizvod iz naše ponude u skladu sa onim za šta vam treba.

Back to top