Skijaši: ovo je proizvod koji vam treba!

Naslovna-Nasiol-Februar

Kada skijate na vašim omiljenim planinskim padinama jasna vidljivost je jedna od ključnih faktora koji utiču na vašu bezbjednost. Njena važnost se udvostručava ako skijate u teškim vremenskim uslovima, tokom padavina ili na nepoznatom terenu. Zbog toga bi bilo dobro da koristite Goglide!

Skijanje i ostali zimski sportovi definitivno gube na zabavi kada morate prekinuti ritam svoje vožnje i aktivnosti više puta kako biste obrisali prljavštinu, snijeg ili vodu sa svojih vizira i naočara.

Zar ne bi bilo sjajno da postoji proizvod koji bi ih automatski štitio od vanjskih smetnji, trajno i to nakon samo jednog nanošenja?

E pa postoji!

U pitanju je naš Nasiol Goglide nano sprej za za odbijanje vode i prljavštine sa skijaških naočara i vizira svih tipova, a koji će vam pomoći da se neometano bavite svim zimskim sportovima i izbjegnete nezgode koje vas mogu zadesiti zbog nepreglednosti staze.

Kako funkcioniše Goglide?

Goglide vodoodbojni keramički sprej za brile, kacige i naočare je kreiran kako bi nakon aplikacije odbijao sve nepoželjne faktore koji utiču na vašu vidljivost prilikom skijanja: vodu, snijeg i prljavštinu.

Samo jedna bočica dovoljna je za postizanje maksimalnog efekta zaštite koji će vam trajati tokom cijele sezone (do šest mjeseci), nakon čega je potrebno obaviti reaplikaciju.

Ovo su sve prednosti korišćenja Goglide zaštitnog spreja:

  • Vaša vidljivost je uvijek jasna tako da možete uživati u skijanju, bordanju i vožnji motora ili kvadova bez ikakvih prekida.
  • Ne morate da stanete usred svojih aktivnosti da brišete naočare.
  • Možete bezbjedno da se vozite čak i ako padaju jaka kiša ili snijeg jer će se voda neće zadržavati na brilama.
  • Vaši predmeti će vam trajati dugo vremena jer će doći do značajnog smanjenja abrazivnih oštećenja koja su rezultat stalnog čišćenja i trljanja stakla.
  • Vrhunska trajnost tokom cijele zime – 6 mjeseci.

Dakle, ako ste neko ko voli zimske sportove i ostale avanturističke aktivnosti, nema razloga zašto ne biste sebi priuštili sve ove fantastične benefite Goglide spreja koji je trenutno na akciji u našem web shop-u. Uživajte u vožnji kvadova, skijanju, bordanju ili planinarenju kao nikada ranije!

Podijeli:
Back to top